Poslujemo na adresi Sv.L.B. Mandića 113 u Osijeku.

Zapošljavamo preko 30 ljudi u svim segmentima i to kroz prodaju, servis, limarske i lakirerske popravke te postprodaju. Godišnje prodamo preko 1000 novih i rabljenih vozila. Već godinama držimo jednu od vodećih pozicija na tržištu prodaje novih vozila u Osječko-baranjskoj županiji, te se trudimo biti tržišni lider kroz dobre rezultate, ali i odgovornost prema društvu. Kroz sponzorsta različitih humanitarnih organizacija i akcija, športskih i kulturnih društava aktivno sudjelujemo u društvenom srastu i razvoju naše županije. Težimo izvrsnosti u svim našim uslugama, te zadovoljstvu naših kupaca. Kroz dugogodišnje poslovanje stekli smo golemo iskustvo koje implementiramo u sve aspekte našeg poslovanja.

Osim prodaje novih Opel i Citroën vozila, prodaje rabljenih vozila, PSC centri ovlašteni su serviseri za Opel, Citroën i Chevrolet vozila. U našim servisima nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, limariju i lakirnicu, ukratko, potpunu uslugu na jednom mjestu. Svojim kupcima nudimo i savjetovanje o najpovoljnijim uvjetima financiranja te osiguranja vozila – sve na jednom mjestu i u najkraćem vremenu bez puno papirologije.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC centre kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljen stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 kotača dugo i pouzdano služio. Cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem OPEL, CITROËN i CHEVROLET vozila odnosno ponudom i lagerom rezervnih dijelova

PSC centri dio su Njemačke AVAG grupacije koja na području Njemačke, Austrije, Poljske, Mađarske i Hrvatske ima 110 prodajno-servisnih centara. Uz Opel, koji je naš prvi brand, AVAG grupacija zastupa još 11 proizvođača automobila.